CurvePoint Studios is: Persoonlijk Gericht op kwaliteit Gericht op service Meedenkend Innovatief

CurvePoint Studios is een klein bedrijf met een up-to-date kennis. En omdat ik net als u geen genoegen nemen met de huidige standaard, zal ik bij elke opdracht zowel de grenzen opzoeken van de toelaatbare technologie als mijn kunnen, en deze verleggen. Met creatieve oplossingen kan ik een presentatie/product aanbieden wat de mensen aanspreekt en doet verwonderen.

  • https://curvepointstudios.nl/uploads/images/facechris_256px.jpg Christiaan van Hoegee

    Als eigenaar van CurvePoint Studios hecht ik veel waarde aan een goede persoonlijk contact en betrokkenheid met mijn klanten, want alleen op deze manier behalen wij met succes onze samen gestelde doelen.

    Facebook Twitter Linkedin

Persoonlijk

Ik ben ervan overtuigd dat goede persoonlijk contact en betrokkenheid cruciaal is voor goede resultaten.

Meedenkend

Andere bedrijven verkopen alleen, maar bij CurvePoint Studios adviseer ik eerst, en verkoop pas als we er beide van overtuigd zijn dat het project dit nodig heeft.

Kwaliteit en service

Kwaliteit staat bij CurvePoint Studios hoog in het vaandel, en wordt alleen bereikt door een uitstekende service. We zijn pas klaar als alle partijen tevreden zijn.

Innovatief

Bij CurvePoint Studios ben ik altijd bezig met het toepassen van de nieuwste technieken om nog betere diensten te kunnen leveren.